Foto: Julia Holst.

Ska du anordna en festival, konsert eller starta upp en helt ny affär? Vill ditt företag eller din organisation får bra exponering hos Konstprettons målgrupp? Då kan en annons vara en god idé. Konstpretton har just nu mycket förmånliga erbjudanden till alla som väljer att annonsera på Malmös bästa kulturhubb.

Om Konstpretton: Varje vecka besöker flera tusen kulturintresserade personer, främst i åldern 18-35 år, Konstpretton. Där läser de recensioner av livespelningar och biopremiärer, artiklar om stora och små konstutställningar och scenarrangemang. Majoriteten av läsarna är från Malmö och Lund, och de har även en del läsare från Göteborg, Stockholm och Köpenhamn. Konstpretton var nominerade för ”årets media 2011” i Nöjesguidenpriset.

Om Konstprettons läsare: Deras största läsarkrets är ungefär som de själva, kulturintresserade personer i åldern 20-35 år som bor i Malmötrakten.
Ålder: 75 % i gruppen 18–34 år
Bor (efter frekvens): Malmö, Lund, Stockholm, Göteborg, Umeå, Helsingborg, Köpenhamn
Kvinnor: 55 %
Män: 45 %

Annonser
Top banner: 975px x 125px
Sidebar: 275px x 220px

Tillåtna format
.jpg
.gif
.png

Om ditt företag önskar kan Konstpretton producera din annons. För att veta mer om annonsering och kostnadsförslag kontakta hej@konstpretton.se.
Tack till våra tidigare annonsörer!
Lilith Performance Studio
Siestafestivalen
Mazily
Vintagemässan
Moriska Paviljongen