presents

Vill ni var ute i god tid? Då är det dags för julklappstips 2017. Nedan följer tips för den som vill fixa hela familjen med den där lilla populärkulturella touchen som gör att alla kommer att komma ihåg att presenten kom från just dig.

För mamma

mask

Varför inte en Time Filler Mask? Förutom att den gör en massa saker för huden så kan en samtidigt leka rysare-thriller med nära och kära. Jason Vorhees under tiden och Frost-Elsa efter behandlingen.

För pappa

007

Leker pappa för lite? Kommer han hem från jobbet och ser mer ut som Blofeld än Bond? Med lite väldoftande James Bond 007 EdT så kan han leka hemlig agent i hemlighet hela dagen och ta med sig hem lusten för spännande uppdrag till kvällen.

För syrran

elf

Paketera ihop ögonskugge-kitet e.l.f. med filmen Elf med Will Ferrell så har syrran något att spara och hela familjen en rolig kultkomedi till de tråkiga timmarna mellan juletidens matfrossor.

För brorsan

beard

En flaska Beard Thickening Serum och en bild på Jake Gyllenhaal i skägg i paketet garanterar brorsan ett gott skratt och ngt att sikta på om han vill åstadkomma cool filmstjärnelook.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...