Sing

Sing
Premiär 21 december 2016

Har ni alltid fantiserat om att se en tecknad version av Idol där alla människor har bytts ut mot djur av olika slag? Då har ni hamnat helt rätt, Sing kopierar formatet utan att orka hitta på särskilt mycket egen story eller plot. Trailern för filmen innehåller de roligaste bitarna av filmen, som helhet så blir den långtråkig och alldeles för beroende av att åskådarna gillar låtarna som framförs. Initialt så byggs stämningen upp bra med en fin presentation av en gammal anrik och elegant teater som är nära konkurs men sedan så stannar filmen av för att aldrig sätta fart igen. Ingen av filmens figurer är total misslyckade men de är inte heller tillräckligt färgstarka för att komma i närheten av att bli ikoniska eller ens någorlunda minnesvärda. När den fantasilösa upplösningen äntligen kommer så är det inte en minut för tidigt att avsluta Sing, en film som främst känns som en karaoke-kavalkad av mestadels mediokra låtar ackompanjerade av rörliga bilder som härmar animerade familjefilmer som är bättre än den själv.

Martin Memet Könick


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...