evolution_still-1060x460

FFF: Spring Edition är här! På biograf Spegeln i Malmö så kan vi i dagarna tre njuta av härlig genrefilm.

På torsdag kl. 21.30 kan vi se Cell med John Cusack och Samuel L. Jackson. Den beskrivs så här: ”När en signal pulserar genom alla telefonnätverk över hela världen startar det en epidemi av episka proportioner, alla användare förvandlas till blodtörstiga bestar och en grupp av överlevare i New England måste hantera kaoset som uppstår.”

På fredag är det dags för Évolution (kl. 19.00), som beskrivs så här: ”På en avlägsen ö, bebodd enbart av kvinnor och unga män, utsätts 10-åriga Nicolas och ett antal andra pojkar för mystiska och onda medicinska experiment. Lucile Hadzihalilovic, vinnare av bronshästen på Stockholm filmfestival för Innocence, är tillbaka med en mörk resa in i barndomens märkliga värld av fantasier och farhågor.”, och The Invitation (kl. 21.00), som beskrivs så här: Eden lämnar Will när deras son tragiskt slits bort från dem. Tre år senare har hon en ny make och tillsammans med Wills nya flickvän återförenas de över en middag. Det som börjar som en lugn kväll tar en vändning när Will börjar misstänka att en mörk kraft har tagit över Eden.”

På lördag avslutas vårutgåvan av festivalen med Green Room, med bl.a. Patrick Stewart, som beskrivs så här: ”Ett punkrockband bevittnar en fasansfull våldshandling och tas som gisslan av ett hårdfört gäng nynazister.”

Kolla in fb-eventet för mer info om festivalen och de kringarrangemang som, förutom filmerna, går att ta del av under festivaldagarna.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...