embroider

Att titta på halvkassa guilty pleasures, i form av tv-serier eller filmer, kan vara avslappnande men är kanske inte så särskilt givande. Reality-serier om kockar som tävlar i matlagning eller såpor om kärlek och ond bråd död kan därför, med fördel, kombineras med andra intressen. Det kan vara att spela spel på mobilen eller kanske att brodera eller sticka. Om en inte har något intresse som passar bra till denna sorts tv-tittande så kanske det är dags att skaffa ett. För att komma igång med och lära sig om ett nytt intresse så är, som i många andra fall, landets härliga bibliotek en utmärkt källa för kunskap och information. Om en till exempel skulle vilja starta brodera så är det bara att följa denna länk till Libris, en gemensam katalog för Sveriges bibliotek, och vips så går det att hitta en uppsjö av böcker om ämnet. Om just den boken du önskar inte skulle finnas på ditt bibliotek så kan du, med hjälp av dina lokala biblioteksarbetare, få hjälp med att fjärrlåna den.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...