greek wedding 2

Mitt stora feta grekiska bröllop 2
Premiär 23 mars 2016

Varför? Det är frågan jag främst ställer mig när jag genomlider denna senkomna uppföljare till föregångaren med samma namn (minus 2:an). Är du en person som gillar spridning av stereotyper utan att det finns en ansats till att diskutera eller problematisera dem, en person som gillar rättfärdigandet av tröttsamt beteende med ursäkter som ”män är män” eller ”så har det alltid varit”, en person som tycker det är kul med taskigt skrivna skämt och händelseförvecklingar som är fullständigt förutsägbara eller en person som gillar film som letar efter den minsta gemensamma nämnaren i hopp om att få till en film som passar hela familjen? Nej, en sådan person är du förhoppningsvis inte och då finns det inte mycket att hämta i denna sunkiga smörja som aldrig borde ha producerats.

Martin Memet Könick


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...