Michael Fassbender som Steve Jobs, den nya filmen om en av världens mest kända personer är snart här!

En till film om Steve Jobs, efter Ashton Kutchers inte helt lyckade försök att porträttera mannen i filmen Jobs, kanske inte känns som världens mest lockande tillställning, tills man ser vilka som ligger bakom den nya filmen och vilka som spelar huvudrollerna. Förutom den alltid sevärda Michael Fassbender i titelrollen så hittar vi i skådespelarensemblen så bra och intressanta namn som Kate Winslet, Jeff Daniels och Seth Rogen. För regin står Danny Boyle, mest känd för Trainspotting, och för manus står Aaron Sorkin, som vann en Oscar för sitt manus till utmärkta The Social Network och också har skapat tv-serien The West Wing.

Om man inte kan få nog av Steve Jobs-porträtt i rörliga bilder och vill se någon annan än Kutcher eller Fassbender porträttera den ikoniska företagsledaren så kan man titta på iSteve och The Pirates of Silicon Valley, där Jobs tolkas av Justin Long och Noah Wyle, som under en lång tid besökte mångas tv-rutor som Dr. John Carter i E.R.

Oavsett om man är mac-frälst eller inte är särskilt imponerad av Apple och deras produkter så kan det vara värt att kolla in Steve Jobs, film som kommer att bli en snackis i stora delar av världen.

SPONSRAT INLÄGG


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...