falk

Det fanns in idé om att skriva en artikel om snus och snusare på film men den ledde ingen vart. Snusmumriken, diverse macho-snusande i Johan Falk-filmerna, produktplaceringar och bristen på realistiskt snusande på film var spår som snabbt övergavs av olika anledningar. Vem minns inte Peter ”Foppa” Forsberg och otal andra hockey-snubbar som sitter på bästa sändningstid med överläppen stuffad med prillor lika stora som en dosa? Kanske är det just genom dessa hockeysnubbar som snus fått sin största exponering på den internationella scenen? När man annars introducerar snus för människor som inte har växt upp i ett land som säljer produkten så brukar reaktion antingen bli instant kärlek, med efterföljande inhandleskrångel, eller uppspärrad blick som undrar, men inte alltid vågar fråga, om de små, bakade eller portionsförpackade, prillorna är lagliga. Under arbetet med artikeln hittade vi denna gamla virala video som är lite småkul.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...