SvampBob

SvampBob Fyrkant: Äventyr på torra land
Premiär 20 februari 2015 / SF Bio

Ibland undrar man om manusförfattar-teamet till SvampBob sätter sig i ett rum och tar magic mushrooms innan de brainstormar fram alla anarkiskt roliga visuella skämt och metahyllningar till populärkultur? Blandningen blir i alla fall en hallucinogen och färgglad resa där delarna är betydligt bättre än helheten. Den sammanbindande historien, som tar SvampBob från ett nyligen postapokalypsifierat Bikini Botten till den verkliga världen för att ta sig an pirat-Antonio Banderas och rädda det hemliga receptet för krabburgare, är inte särskilt angelägen men det gör inget när de enskilda sekvenserna mestadels är riktigt underhållande. Släng in några fina kommentarer om hur bra det är med lagarbete, mellan de visuella tripperna, och ni har en film som passar bra för både barn och vuxna.

Martin Memet Könick
Följ Martin på twitter


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...