FFF 2014
Jag älskar Fantastisk Filmfestival. Det har jag gjort sedan första gången jag var där. Det var för länge sedan, jag var student och bara njöt av att någon anordnade en filmfestival med en massa genrefilm, det var nästan för bra för att vara sant.

Den liknade på många sätt min och mina kompisars eviga filmkvällar när vi var små, för små för att se sådana filmer om jag ska vara ärlig, men vi gjorde det för att vi älskade det. Och det är det som genomsyrar denna festival, kärleken till filmen som visas, alla som är med och anordnar festivalen är verkligen förälskade i film och filmupplevelser. Hur vet jag det? Jo, för att i år har jag, efter att besökt festivalen i många år som både fan och journalist, varit med och jobbat med festivalen. Jag har suttit i filmgruppen och valt ut filmer. Det har varit mycket arbete med att se film och jag hoppas att ni kommer att njuta av att se de utvalda filmerna, vi vet att vi har valt ut ett bra program och jag tror att ni kommer att få en massa underbara bioupplevelser.

Som vanligt bjuds det på filmer företrädesvis från genrerna science fiction, fantasy och skräck kryddat med allt annat som gör att vi älskar film. Festivalen är alltid full av nördigt härliga populärkulturspärlor, oväntat intressanta B-filmer och noga utvalda gäster. Vare sig du är cineast, genregeek eller bara allmänt sugen på film så finns det något att hitta i programutbudet.

Festivalen håller på 25 september – 4 oktober och inleds idag med The Guest och Sharknado 2. Info om hur ni köper biljetter hittar ni här.

Titta in regelbundet på hemsidan för att se mina och resten av Filmgruppens favoriter och andra nyheter. Jag tror och vet att det kommer bl en massa härliga dagar på denna fantastiska filmfestival.

Fantastisk Filmfestivals hemsida.
Fantastisk Filmfestival på facebook.
Årets event på Facebook.

Martin Memet Könick
Följ Martin på twitter


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...