Lets not be cops

Let’s Be Cops / SF Bio
Premiär 5 september 2014

Män som beter sig som idioter låtsas att de är poliser och får respekt. Det är dumt, sexistiskt, motbjudande och inte ett dugg roligt.

Att filmen släpps precis efter den svenska polisens vedervärdiga övervåld mot demonstranter i Malmö är givetvis inte filmens fel men det gör att det blir ännu svårare att skratta åt denna ursäkt till underhållning. Inte för att det hade varit lättare annars, för att vara en komedi så är Let’s Be Cops total befriad från humor. Det är som att filmskaparna har sett Dödligt vapen-filmerna på fyllan och på något sätt övertalat någon att finansiera manuset de skrev under bakfyllans toalettbesök. Kanske var personerna med pengar med på festen och skrev under mellan blåbärsshot nr 66 och 67? Om inte så har jag svårt att se varför denna film existerar.

Martin Memet Könick
Följ Martin på twitter


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...