Pripps Blå presenterar sommaren 2014

Hoppa ner i havet från klippor och segelbåtar eller bara vada ut i i det härliga vattnet. Solnedgångar och soluppgångar med kompisar i ljus som känns för evigt. Pripps Blå har alltid varit ölen som står för härliga för- huvud- och efterfester i sommarsverige. Se filmen nedan och peppa för en härlig sommar med minnen som kommer att bli lika klassiska som smaken av Pripps Blå.

Pripps Blå har alltid varit synonymt med svensk sommar, sol och salta bad. Inför sommarsäsongen 2014 låter Pripps Blå starka personligheter dela med sig av sina bästa intryck och minnen av sommaren i ett antal finstämda filmer. På pripps.se kan man både kan dela med sig av sina bästa tips och läsa andras i ett stort, interaktivt kalendarium. Sajten ser till att du inte missar någon grym konsert eller annat viktigt – se till att ha koll på vad som händer i Sverige i sommar med hjälp av Pripps. Du kan till exempel ladda ned en kalenderpåminnelse till dina favoritkonserter för att säkra upp att du kommer ihåg – och dela med dig till andra om dina bästa festivaltips!

SPONSRAT INLÄGG


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...