Härliga Beasts of the Southern Wild släpps på DVD och Blu-Ray den 22 Maj. Nu kan ni vinna ett härligt vinstpaket med bl.a. filmen och kokbok.

I samarbete med Warner Bros. lottar Konstpretton ut detta finfina vinstpaket. Konstprettons Martin Memet Könick skrev så här om filmen när den hade biopremiär ”Fantasi och verklighet för en mångbottnad dialog i en film som är underfundigt egen och påhittigt excentrisk samtidigt som den är omfamnande universell och oemotståndligt känslofylld.” Hela recensionen kan ni läsa här och här kan ni se trailer.

Det enda ni behöver göra för att vinna är att likea Konstpretton på facebook (om ni vill kan ni även följa Konstpretton på twitter) samt svara på nedan fråga. Skicka svaret till martin@konstpretton.se tillsammans med adressen ni vill ha filmen skickad till (vinnaren meddelas via mail).

beasts_southern_wild_3d_bd_gen-1

Fråga: Beasts of the Southern Wild vann stora jurypriset i Sundance, vad heter filmens regissör?

Lycka till i tävlingen!

beast_southern_wild_3d_dvd_gen

Martin Memet Könick


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...